Julerejser

Julen er hjerternes fest og er der nogen bedre måde at opleve dette på end at tage på en julerejse og opleve de mest vidunderlige julemarkeder, hvor der virkelig er mulighed for at nyde julens højtidelige stemning som ikke kan sammenlignes med noget andet. Udover de mange julemarkeder kan du få mulighed for at opleve en juleaften på et godt tysk hotel, hvor hygge, mad og dans om juletræet er nøgleord der er med til at beskrive den fornøjelse det er at opleve den traditionsrige højtid i Tyskland. Du kan få indblik i vores populære julerejser fra forsiden hvor du kan udforske vores udbud af julerejser.

Billige julerejser

Hos Sørens Rejser gør vi meget ud af at tilbyde vores kunder et stort udvalg af julerejser. At tage på en julerejse er en god måde at komme i den helt rigtige julestemning på så man er klar til den hyggelige højtidelighed hvor man, mere end på noget andet tidspunkt, hygger sig med sin familie og oplever hvilken gave det er at give og nyde den glæde julen byder på. Julerejserne gør i almindelighed ud på at skabe glæde og julestemning. Dette opnår vi ved at tage vores kunder med til nogle af de mest fantastiske julemarkeder i både ind- og udland. Der er julerejser til bl.a. Sverige, Danmark og ikke mindst en helt masse julerejser til Tyskland, der er kendt for sine store julemarkeder. En af vores mest populære rejser er til den danske hovedstad hvor du kan opleve alt den danske julestemning samlet i hjertet af København. Du kan besøge Visit Copenhagen for at læse mere om hvad det er der gør netop denne rejse så speciel.

Julerejser med bus

Udover vores populære julerejse til København er det også julerejser med bus til det nordlige Tyskland. I det nordtyske vinterlandskab findes nogle af de smukkeste byer der er udsmykket og dekoreret så man ikke kan undgå at komme i et fantastisk julehumør. På alle vores julerejser foregår transporten med bus oftest er der indlagt korte pauser undervejs med mulighed for at nyde en lille forfriskning. Derudover er der som regel stop ved grænsen, hvor der kan gøres nogle af julens mange gaveindkøb.

Du kan se en oversigt over samtlige af vores julerejser og nytårsrejser ved at klikke her.