Julehygge i Weserbergland / 3-dagsrejse

Oplev de utallige indtryk julen i Weserbergland giver dig med denne fantastiske rejse til det centrale tyskland. Juleturen byder på 3 dage med fantastiske oplevelser der bl.a. indeholder byvandringer og en masse julemarkeder der skal handles ved.

Rejsen byder på et hotel ophold der ligger centralt i byen og med god forplejning er det yderst tilfredsstillende. Udrejsen byder på julemarked i Hannover hvor man naturligvis skal opleve den helt utrolige julestemning der giver sig til kende i julen.

I julemåneden byder byen på over 170 boder med alt hvad hjertet begærer, men også byens historie vises i de gamle bydele. Anden dag byder på byvandring hvor byen, Schwalenberg, skal opleves på gåben og her er det væsentligt at lægge mærke til de smukke udsmykninger der er gjort i den højtidelighed. Der vil også være mulighed for at tage en kop kaffe og udforske julemarkedet. Tredje dag byder på hjemrejse men først gøres der stop ved Hameln hvor der igen vil være mulighed for at opleve julestemningen ved det store julemarked.

Læs mere om vores julehygge i Weserbergland og bestil dine billetter i dag.